SERVICEMONTEUR

Ben jij een echte vakman die ook nog eens goed met mensen kan omgaan? Beschik je over technisch inzicht, hou je van afwisseling en ben je oplossingsgericht? Dan zoeken we jou!
Voor de groei van onze organisatie zijn wij in de regio Noord (Groningen/Zwolle) en West (regio Noord/Zuid-Holland) op zoek naar zelfstandige servicemonteurs. Woon je in een andere regio, maar ben je wel geïnteresseerd? Ook dan ontvangen we graag je sollicitatie. Wij groeien snel en kunnen enthousiaste mensen goed gebruiken.
Kom jij ons team versterken?

Wie zijn wij?
Kozijn Service Nederland (KSN) is dé reparatiespecialist op het gebied van kozijnen, hang- en sluitwerk. Naast het preventief onderhouden van een bestaand systeem en het repareren van hang- en sluitwerk kan KSN het profiel herstellen en er weer als nieuw uit laten zien.
Wat KSN als werkgever binnen de servicemontage uniek maakt is de focus op herstel in plaats van vervanging. Dit vergt vakmanschap, expertise en creativiteit van onze servicemonteurs. Het maakt tegelijkertijd het werk erg afwisselend en iedere klus uniek. Ondanks dat de functie van servicemonteur vrij zelfstandig wordt uitgevoerd, zijn er tussen collega’s wekelijks fysieke contactmomenten waarop naast sociale aspecten ook kennis wordt gedeeld en vragen kunnen worden gesteld. Mede door deze continue kennisdeling beschikt KSN over uitgebreide expertise en zijn de meest uiteenlopende schades snel en adequaat op locatie op te lossen. KSN kent veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.
KSN is in 2009 opgericht en werkt door heel Nederland.
Sinds kort maakt KSN onderdeel uit van VHZ, de grootste speler binnen Nederland op het gebied van duurzame kozijnoplossingen. Met in totaal zo’n 650 medewerkers, verspreid over 8 (productie)locaties voorzien we vele nieuwbouw- en renovatieprojecten van stijlvolle kozijnen, deuren en isolatieglas. Gezamenlijk zijn we marktleider in de branche en dragen met elkaar bij aan een betere leefomgeving voor de komende generaties. VHZ is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie.

 Wat ga je doen als servicemonteur?
Als servicemonteur bij KSN is geen dag hetzelfde! Je gaat dagelijks met je goed uitgeruste service bus op pad om service te verlenen aan klanten. Je komt veel bij mensen thuis waar je deuren en kozijnen repareert, onderhoudt en de klanten adviseert over mogelijke oplossingen. Jij bent het gezicht van ons mooie bedrijf. Je staat de klant netjes te woord, en als je klaar bent zorg je ervoor dat je je werkplek weer keurig opgeruimd achterlaat. Het afval voeren we duurzaam en verantwoord af. Je werkt zelfstandig maar ook geregeld in teamverband.

Wie ben jij?
Jij bent een echte vakspecialist! Als servicemonteur werk je graag zelfstandig, ben je flexibel en stressbestendig. Je bent representatief en communicatief vaardig. Je beschikt over een (technisch) probleemoplossend vermogen en houdt van afwisseling. Je werkt efficiënt, zorgvuldig en netjes. Je kunt overweg met een iPad en beheerst de Nederlandse taal. Met jouw oog voor detail en positieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg!

Welke kennis en vaardigheden breng je mee?

 • Technische opleiding en/of praktijkervaring
 • Technisch inzicht
 • Goede communicatieve eigenschappen
 • Zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid
 • Beheersing van de Nederlandse taal
 • Kunnen omgaan met een iPad
 • Leergierig en gemotiveerd

Wat biedt KSN jou?

 • Fulltime dienstverband
 • Uitzicht op een vast dienstverband voor een 40-urige werkweek.
 • Zelfstandige, afwisselende baan met leuke collega’s en een positieve werksfeer
 • Ruimte om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor vitaliteit
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Een goed salaris met groeiperspectief
 • Een sterk pensioen en CAO
 • Kennis, service en kwaliteit
 • Een vlakke organisatie met korte lijnen
 • Je krijgt de beschikking over een compleet ingerichte bedrijfswagen

Durf jij de uitdaging aan en kom jij ons team versterken?! Laat het ons snel weten! Je kunt direct contact met ons opnemen via 070-3319085 (vragen naar Danny Krens) of stuur een mail met je sollicitatie en cv naar werkenbij@vhzgroep.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vul dit formulier in en we nemen snel contact met je op